De dienstencentra zijn bruisende plekken. Doorheen de jaren bouwden onze dienstencentra een rijk en divers aanbod cursussen uit.

Van schilderen tot kantklossen, van computer voor beginners tot Spaans,… Je kan het zo gek niet bedenken of het komt aan bod in één van onze dienstencentra.

Inschrijven voor werkjaar 2022-2023 mogelijk vanaf halfweg mei.

Meer info

In de talrijke bewegingsclubs en wekelijkse cusussen van onze dienstencentra kan je terecht om op een gezonde en verantwoorde manier in beweging te blijven. Er is voor elk wat wils!
Een bijdrage van € 1,50 voor de sportverzekering is verplicht, maar je hoeft die slechts één keer per jaar te betalen, zelfs als je in meerdere bewegingsclubs ingeschreven bent.

Daarnaast organiseren de clubs meestal nog nevenactiviteiten zoals een jaarlijks etentje, sinterklaasfeest,… Dit geeft de mensen nog een extra stimulans om te blijven sporten.

Meer info

In onze dienstencentra kan je in een gezellige sfeer je namiddag doorbrengen. Talrijke clubs bieden een waaier aan mogelijkheden om je te ontspannen, maar je kan ook gewoon in onze bar terecht voor een drankje of een babbel. De laatste vrijdag van de maand is er in Ten Elsberge zelfs een heuse tearoomnamiddag en in het dienstencentrum Schiervelde is er elke tweede donderdag een ontmoetingsnamiddag waar je kan genieten van een lekker kopje koffie met een verrassende lekkernij.

Meer info

Op regelmatige basis nodigen we een interessante spreker uit om jullie een namiddag vol nuttige informatie mee te geven rond allerhande thema’s : gezondheid, praktische administratie, preventie, … Onze professionele spreker beantwoordt graag jullie vragen!

Heb je zelf een thema die graag eens aan bod ziet komen? Laat het ons zeker weten!

Meer info

Doorheen het jaar organiseren we ook regelmatig workshops. Dé ideale manier om kennis te maken met nieuwe activiteiten.

Meer info

Onze dienstencentra staan voor u open! U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten zoals pedicure of een deugddoende voetmassage.

U kunt bij ons ook in een gezellige sfeer komen eten. Of heeft u nood aan een babbel? Wij organiseren diverse praatgroepen waar je samen met lotgenoten van gedachten kunt wisselen.

Meer info

Een keer per week, op maandag, wordt jouw was bij jouw thuis opgehaald. Je kan linnengoed, beddengoed, handdoeken, onder- en bovenkledij meegeven. De was wordt gewassen, gestreken en gevouwen de maandag ern terug bij je thuis afgeleverd.

Voor de was en de strijk werken we samen met vzw Weerwerk, die reeds jarenlang ervaring en een goede reputatie heeft op vlak van kwaliteit en dienstverlening.

Meer info